Taal Taal

Engineering

Bij Globus streven we naar een service van hoog niveau. We betrekken onze klanten actief bij het gehele bouwproces en vanaf de briefing tot het moment van aflevering zorgen we ervoor dat alles voor u duidelijk is. Bovendien gaan we een stap verder door persoonlijk bij u op locatie te komen om de machine in bedrijf te stellen en een praktijkdemonstratie te geven. Ook na de aflevering zijn wij goed bereikbaar om eventuele vragen of problemen snel op te lossen. Globus staat garant voor uitstekende service, waar en wanneer u het nodig heeft.

Betrouwbare partner

Wij zijn er trots op een betrouwbare partner te zijn die altijd paraat staat om u te ondersteunen en te zorgen voor optimale prestaties van uw machine. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Iedere dag kunt u rekenen op onze goed uitgeruste reparatiewerkplaats, uitgebreide magazijnvoorraad en servicevoertuigen die bij u op locatie komen. Ons vakkundige team staan klaar om uw machine in topconditie te houden. Of het nu gaat om routinematig onderhoud of ingewikkelde aanpassingen aan uw machines, bij ons bent u in vertrouwde handen.

Contact

Mobiele Service

Bij Globus geloven we in service die naar u toekomt, waardoor we de operationele downtime tot een minimum beperken. Met onze twee volledig uitgeruste en moderne servicewagens staat Globus klaar om reparaties buiten onze werkplaats uit te voeren. Deze mobiele units stellen ons in staat om op elke gewenste locatie reparaties uit te voeren, op het moment dat het voor u het meest geschikt is. Onze servicewagens zijn voorzien van alle benodigde onderdelen waardoor we efficiënt en doeltreffend kunnen handelen.

Daarnaast beschikken we over speciale oprijwagens, waardoor we de meeste machines snel en zelfstandig kunnen afleveren en in bedrijf stellen. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om snel te reageren op uw behoeften en ervoor te zorgen dat uw machines zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Of het nu gaat om onderhoud of reparatie, onze servicewagens zijn regelmatig onderweg in Nederland, Duitsland en België om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd in optimale staat verkeert.

Klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials

Gerard Roelofsen

Roelofsen Landscaping en Nurseries, Oterville, Canada
““Ik heb gekozen voor Globus omdat dit een toonaangevende merk is in de wereld van de kwekerijtechniek. Onze Globus machines leveren ons naast consistentie en nauwkeurigheid veel arbeidsverlichting, arbeidsbesparing, tijdswinst, flexibiliteit en kostenbesparing op.

De machines hebben mij nog nooit in de steek gelaten en ik ben tevreden over de service die Globus biedt. Ondanks het grote tijdsverschil staan ze altijd voor mij klaar. Ik kan Globus aan iedereen van harte aanbevelen.”

Matt Gold

Everde Growers, Forest Grove, Oregon, USA
“Wat opvalt is de snoeikwaliteit, bouwkwaliteit en het gebruiksgemak van de machines. Onze kwekerijmachines zijn op maat gemaakt en speciaal voor onze activiteiten gebouwd.

Ze hebben goed werk verricht door de juiste aanpassingen door te voeren en de machines naadloos met onze bufferbanden te integreren. Ze geven ons altijd professioneel, eerlijk en accuraat advies over hoe we onze output en kwaliteit kunnen maximaliseren.

Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze bieden een fenomenale service. Als je waarde hecht aan een goede werkrelatie en producten van goede kwaliteit, dan is Globus zeker een merk om te overwegen.”

Collin Timmerman

Boomkamp Kwekerijen B.V.
"Betrouwbaarheid, kwaliteit en service, dat is voor ons de kracht van Globus. Continuïteit is voor ons van groot belang want je wilt zeker zijn dat je door kunt.

We zijn met name tevreden over de betrouwbaarheid van onze Globus machines. Je ziet dat er niet bespaard wordt op kwaliteit van onderdelen en de machines zijn goed geëngineerd.

In het geval dat er een keer wat kapot is wordt dit adequaat opgelost en is de machine vaak snel weer in bedrijf."

Ik help u graag verder.

© Globus Nursery Machines

Zoek in onze website

  • Zoeken...