Taal Taal

Zo bouwt men
kwekerijmachines

Onze expertise, uw continuïteit

Bij Globus staat maatwerk centraal en onze innovatieve machines kenmerken zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie. Wij beschikken over zeer ruime ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van kwekerijmachines naar gelang uw specifieke situatie, teeltsysteem of grondsoort, in zowel vaste of mobiele opstelling.

Onze expertise omvat onder andere het boren van plantgaten, het planten, bemesten, onkruid bestrijden, snoeien en kluiten van coniferen, heesters, kerstbomen, vruchtbomen en zacht fruitteelt, zowel in vollegrond, containervelden als in kassen.

Daarnaast hebben we veel kennis over de nieuwste technologieën in de kwekerijsector op het gebied van GPS besturingssystemen, LvS technologie en robotica.

Flexibel en modulair

Elke Globus machine is uniek en onze flexibiliteit stelt ons in staat om aanpassingen op maat te leveren die perfect aansluiten op de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Zo zijn onze specials uniek: van elke gebouwde machine is niet één hetzelfde!

Wij bouwen onze machines modulair op, zodat deze snel en eenvoudig is toegerust voor uw teelt en gewas, maar ook eenvoudig gewisseld kan worden tussen verschillende plantbewerkingen. Eveneens wordt vooruitgedacht over toekomstige wensen, aanpassingen of uitbreidingen zodat uw machine op uw kwekerij van de toekomst is voorbereid.

Custom Made

Innovatie & Technologie

Bij Globus omarmen we de toepassing van de nieuwste technologieën. We leveren de meest nauwkeurige GPS besturingssystemen, laagvolume strooitechniek en zijn volop bezig met de elektrificatie van onze machines en de ontwikkeling van autonome voertuigen.

Onze technologieën

Klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials

Collin Timmerman

Boomkamp Kwekerijen B.V.
"Betrouwbaarheid, kwaliteit en service, dat is voor ons de kracht van Globus. Continuïteit is voor ons van groot belang want je wilt zeker zijn dat je door kunt.

We zijn met name tevreden over de betrouwbaarheid van onze Globus machines. Je ziet dat er niet bespaard wordt op kwaliteit van onderdelen en de machines zijn goed geëngineerd.

In het geval dat er een keer wat kapot is wordt dit adequaat opgelost en is de machine vaak snel weer in bedrijf."

Matt Gold

Everde Growers, Forest Grove, Oregon, USA
“Wat opvalt is de snoeikwaliteit, bouwkwaliteit en het gebruiksgemak van de machines. Onze kwekerijmachines zijn op maat gemaakt en speciaal voor onze activiteiten gebouwd.

Ze hebben goed werk verricht door de juiste aanpassingen door te voeren en de machines naadloos met onze bufferbanden te integreren. Ze geven ons altijd professioneel, eerlijk en accuraat advies over hoe we onze output en kwaliteit kunnen maximaliseren.

Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze bieden een fenomenale service. Als je waarde hecht aan een goede werkrelatie en producten van goede kwaliteit, dan is Globus zeker een merk om te overwegen.”

Gerard Roelofsen

Roelofsen Landscaping en Nurseries, Oterville, Canada
““Ik heb gekozen voor Globus omdat dit een toonaangevende merk is in de wereld van de kwekerijtechniek. Onze Globus machines leveren ons naast consistentie en nauwkeurigheid veel arbeidsverlichting, arbeidsbesparing, tijdswinst, flexibiliteit en kostenbesparing op.

De machines hebben mij nog nooit in de steek gelaten en ik ben tevreden over de service die Globus biedt. Ondanks het grote tijdsverschil staan ze altijd voor mij klaar. Ik kan Globus aan iedereen van harte aanbevelen.”
© Globus Nursery Machines

Zoek in onze website

  • Zoeken...