Taal Taal

Over Globus

Grensverleggende
kwekerijmachines

Globus is al 25 jaar een begrip in de kwekerijtechniek. Globus biedt het meest uitgebreide assortiment aan geavanceerde machines voor de boom- en plantkwekerijsector, (glas)tuinbouw, fruitteelt, vollegrond groenteteelt, wijnbouw en groenvoorzieningsprojecten.

Voor praktisch alle bewerking in de teelt hebben wij een juiste machine beschikbaar. Samen met u denken we na over het optimaliseren van uw werkzaamheden en ontwerpen we oplossingen die naadloos aansluiten op uw unieke behoeften. Wij gaan uw uitdaging aan!

Zekerheid in onzekere omstandigheden

Globus fabriceert een uitgebreid assortiment aan geavanceerde en flexibele machines voor diverse toepassingen in de kwekerijsector. Bij Globus gaan we verder dan alleen het maken van machines die langdurig en betrouwbaar kunnen worden ingezet.

Wij werken aan duurzame relaties met onze klanten en denken actief met u mee in uw teeltproces en het optimaliseren van uw capaciteit. Hierbij staat wederzijds vertrouwen tussen de klant en ons centraal en de hechte samenwerking leidt tot het ontstaan van innovatieve technische oplossingen.

 

Globus. Daar kun je op vertrouwen

Door jarenlange praktijkervaring in het bouwen van machines op klantvraag bieden wij inmiddels een breed scala aan innovatieve producten. Zo zijn onze specials uniek: van elke gebouwde machine is niet één hetzelfde! Dit bevestigt niet alleen onze toewijding aan maatwerk, maar ook het vertrouwen dat kwekers wereldwijd in onze oplossingen hebben.

Kies voor op maat gemaakte kwekerijmachines – waar precisie, innovatie en klantgerichtheid samenkomen om uw kwekerij naar nieuwe hoogten te tillen.

  • Compleet productportfolio van planten tot rooien
  • Ongeëvenaarde bouwkwaliteit en lange levensduur
  • Unieke prestaties en doeltreffendheid
  • Koploper in innovatieve oplossingen
  • Verregaande maatwerk oplossingen
  • Uitstekende service en ondersteuning

Ik help u graag verder.

Onze visie

De visie van Globus is om een wereldwijde voorloper te zijn in de kwekerijsector met grensverleggende kwekerijmachines die niet alleen de efficiëntie en productiviteit van kwekerijen verhogen, maar ook bijdragen aan een duurzame, ecologisch verantwoorde en economisch rendabele kwekerij van de toekomst.

Onze missie is het leveren van rendabele en betrouwbare kwekerijmachines van ongeëvenaarde kwaliteit, met unieke prestaties en een lange levensduur. Hierbij staan innovatieve maatwerk oplossingen en continue verbetering centraal. Wij blijven on inzetten voor het succes en de groei van onze klanten terwijl we onze ecologische verantwoordelijkheid serieus nemen.

Commitment en co-creatie

De gebroeders Jan en Nico Ezendam zijn in 1984 begonnen met Gebr. Ezendam B.V., een landbouwmechanisatiebedrijf gevestigd in Borne. In 1999 is men begonnen met kwekerijtechniek onder de naam Globus. De eerste machine was een B01 bollenknipper voor de firma Boomkamp in Borne.

Globus en Boomkamp hebben samen veel kennis opgedaan en een goede relatie ontwikkeld die zich tot op de dag van vandaag voortzet. Dit kenmerkt onze commitment aan klantgerichtheid en het innovatieve karakter van Globus.

Inmiddels is Globus uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde speler. Onze machines gaan de hele wereld over, van Japan en Canada tot Zwitserland. Of het nu gaat om transport, inbedrijfstelling of service op locatie, Globus zorgt op een professionele wijze voor al uw behoeften, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials

Collin Timmerman

Boomkamp Kwekerijen B.V.
"Betrouwbaarheid, kwaliteit en service, dat is voor ons de kracht van Globus. Continuïteit is voor ons van groot belang want je wilt zeker zijn dat je door kunt.

We zijn met name tevreden over de betrouwbaarheid van onze Globus machines. Je ziet dat er niet bespaard wordt op kwaliteit van onderdelen en de machines zijn goed geëngineerd.

In het geval dat er een keer wat kapot is wordt dit adequaat opgelost en is de machine vaak snel weer in bedrijf."

Gerard Roelofsen

Roelofsen Landscaping en Nurseries, Oterville, Canada
““Ik heb gekozen voor Globus omdat dit een toonaangevende merk is in de wereld van de kwekerijtechniek. Onze Globus machines leveren ons naast consistentie en nauwkeurigheid veel arbeidsverlichting, arbeidsbesparing, tijdswinst, flexibiliteit en kostenbesparing op.

De machines hebben mij nog nooit in de steek gelaten en ik ben tevreden over de service die Globus biedt. Ondanks het grote tijdsverschil staan ze altijd voor mij klaar. Ik kan Globus aan iedereen van harte aanbevelen.”

Matt Gold

Everde Growers, Forest Grove, Oregon, USA
“Wat opvalt is de snoeikwaliteit, bouwkwaliteit en het gebruiksgemak van de machines. Onze kwekerijmachines zijn op maat gemaakt en speciaal voor onze activiteiten gebouwd.

Ze hebben goed werk verricht door de juiste aanpassingen door te voeren en de machines naadloos met onze bufferbanden te integreren. Ze geven ons altijd professioneel, eerlijk en accuraat advies over hoe we onze output en kwaliteit kunnen maximaliseren.

Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze bieden een fenomenale service. Als je waarde hecht aan een goede werkrelatie en producten van goede kwaliteit, dan is Globus zeker een merk om te overwegen.”
© Globus Nursery Machines

Zoek in onze website

  • Zoeken...