Taal Taal

Field layout

Het optimaliseren van de plantgroei en het behalen van een optimale kostprijs per plant vereist een zorgvuldige afstemming van verschillende factoren.

Naast het leveren van de juiste kwekerijmachines kunt u bij Globus terecht voor jarenlange expertise in field layout die wij in grondige samenwerking met onze kwekers hebben opgebouwd. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen van de kwekerijsector als geen ander.

Synergie tussen plant en machine

Het optimaliseren van het kweken van planten is een continu proces, en door nauw samen te werken met onze klanten en flexibel in te spelen op veranderende behoeften, streven wij naar het creëren van de ideale situatie voor elke kweker.

Wij bezoeken regelmatig klanten op locatie om te adviseren over de huidige situatie waarbij wij streven naar het creëren van een synergie tussen plant en machine die aansluit bij de doelstellingen van de kweker.

Samen werken we aan het ontwikkelen van een duurzame en efficiënte teeltsystemen voor een gezonde bodem en een weerbare teelt.

Bottom up benadering

Het begrijpen en voldoen aan de behoeften van zowel de bodem als de plant is van cruciaal belang voor een efficiënte en duurzame kwekerijpraktijk. Globus machines zijn ontworpen om naadloos te integreren en actief bij te dragen aan het optimaliseren van de groeiomstandigheden.

Het principe is dat machines niet alleen als hulpmiddelen dienen, maar eerder als ondersteunende systemen die de natuurlijke symbiose tussen bodem en plant bevorderen.

Globus

GPS Ondersteuning

In de (boom-)kwekerijsector is GPS-technologie inmiddels een onmisbaar instrument voor het realiseren van een uniforme teelt, kosten- besparingen en het optimaliseren van operationele efficiëntie.

Als co-development partner en dealer van Trimble, het meest nauwkeurige stuursysteem op de markt, streven wij ernaar om uw kwekerijactiviteiten te verbeteren en te stroomlijnen.

Meer over GPS

Ik help u graag verder.

© Globus Nursery Machines

Zoek in onze website

  • Zoeken...