Taal Taal

Maatwerk is
onze standaard

Bij Globus begrijpen we dat standaardoplossingen vaak tekortschieten als het gaat om de unieke behoeften van uw kwekerij. U zoekt geen standaard antwoord; u zoekt een maatwerkoplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke behoefte. En dat is precies waar wij excelleren, in het leveren van op maat gemaakte kwekerijmachines die aan al uw eisen voldoen. In onze configurator vindt u in een paar klikken uw ideale kwekerijmachine.

Wij gaan uw uitdaging aan

Heeft u uitdagingen in de praktijk? Wij bouwen de meest geschikte machine voor uw praktijksituatie. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en komen graag naar u toe.

Bij een bezoek aan uw kwekerij inventariseren wij uw wensen, beoordelen de situatie en geven advies over directe verbeteringsmogelijkheden én voorbereidingen voor in de toekomst.

Of het nu gaat om aanpassingen van standaardmachines of het gezamenlijk ontwikkelen en testen van een geheel nieuwe machine, wij staan voor u klaar!

Contact

Vierwielaandrijving

Optionele vierwielaandrijving

Sluiten

Onkruidbestrijding

Laagvolume strooitechniek en mechanische onkruidbestrijding

Sluiten

RVS kappen

Optionele RVS gewasbeschermingskappen om de wielen

Sluiten

Optionele werktuigen

Diverse snoeiunits, steekunits, rijbemesting en ondersnijden
met indraaimechanisme

Sluiten

Cabine

Optionele cabine met airco en kachel

Sluiten

Innovatie zit in ons DNA

Globus ontwikkelt kwekerijmachines die vooroplopen in de industrie. Samen met u denken we na over het optimaliseren van uw werkzaamheden en ontwikkelen we oplossingen waarmee we de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Of het nu gaat om verbeterde precisie, verhoogde capaciteit, efficiëntere plantbewerkingen of milieuvriendelijkere prestaties, we streven er altijd naar om uw teeltprocessen te verbeteren en te vereenvoudigen.

Onze toewijding aan innovatie en co-creatie stelt ons in staat om oplossingen te bieden die niet alleen aan de huidige vraag voldoet, maar ook voorbereid zijn op de toekomst.

Wat u kunt verwachten:

  • Inventarisatie van uw wensen en praktijkbezoek
  • Advies over mogelijke oplossingsrichtingen
  • Beslissing over de specificaties en uitvoering
  • Gezamenlijke evaluatie van de 3D-tekening(en)
  • Engineering en constructie van het prototype
  • Uitnodiging om de machine te komen inspecteren
  • Poedercoaten, nat lakken, montage en afwerking
  • Aflevering op locatie en uitgebreide inbedrijfstelling

Wereldwijd inzetbaar

Of u nu een lokale kweker bent of aan de andere kant van de wereld opereert, onze op maat gemaakte kwekerijmachines zijn ontworpen met flexibiliteit en betrouwbaarheid in gedachten.

We begrijpen dat elke teeltomgeving unieke uitdagingen heeft en we reizen naar klanten toe om de lokale omstandigheden te begrijpen en onze machines hierop aan te passen. Onze toewijding om aan uw wensen te voldoen kent geen grenzen.

Configurator

Klanten aan het woord

Bekijk alle testimonials

Matt Gold

Everde Growers, Forest Grove, Oregon, USA
“Wat opvalt is de snoeikwaliteit, bouwkwaliteit en het gebruiksgemak van de machines. Onze kwekerijmachines zijn op maat gemaakt en speciaal voor onze activiteiten gebouwd.

Ze hebben goed werk verricht door de juiste aanpassingen door te voeren en de machines naadloos met onze bufferbanden te integreren. Ze geven ons altijd professioneel, eerlijk en accuraat advies over hoe we onze output en kwaliteit kunnen maximaliseren.

Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze bieden een fenomenale service. Als je waarde hecht aan een goede werkrelatie en producten van goede kwaliteit, dan is Globus zeker een merk om te overwegen.”

Collin Timmerman

Boomkamp Kwekerijen B.V.
"Betrouwbaarheid, kwaliteit en service, dat is voor ons de kracht van Globus. Continuïteit is voor ons van groot belang want je wilt zeker zijn dat je door kunt.

We zijn met name tevreden over de betrouwbaarheid van onze Globus machines. Je ziet dat er niet bespaard wordt op kwaliteit van onderdelen en de machines zijn goed geëngineerd.

In het geval dat er een keer wat kapot is wordt dit adequaat opgelost en is de machine vaak snel weer in bedrijf."

Gerard Roelofsen

Roelofsen Landscaping en Nurseries, Oterville, Canada
““Ik heb gekozen voor Globus omdat dit een toonaangevende merk is in de wereld van de kwekerijtechniek. Onze Globus machines leveren ons naast consistentie en nauwkeurigheid veel arbeidsverlichting, arbeidsbesparing, tijdswinst, flexibiliteit en kostenbesparing op.

De machines hebben mij nog nooit in de steek gelaten en ik ben tevreden over de service die Globus biedt. Ondanks het grote tijdsverschil staan ze altijd voor mij klaar. Ik kan Globus aan iedereen van harte aanbevelen.”

Ik help u graag verder.

© Globus Nursery Machines